Rekrutteringsfirma

Nordic Online Key Account Manager - Vitakraft

Viby J

  • Vil du være ansvarlig for at udvikle Vitakraft’s online salg i Danmark, Sverige, Norge og Finland?
  • Har du erfaring med online-salg gennem retail?
  • Vil du arbejde med kollegaer og kunder i hele Norden?

Vitakraft er en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Vitakraft har 2.000 ansatte worldwide, og er en af verdens største aktører i petfood-industrien.

Det går godt for Vitakraft, og de skal nu forstærke sit nordiske team med en dygtig KAM Online med kontoradresse på deres nordiske hovedkontor i Viby udenfor Aarhus.

Online salg

Stillingen er nyoprettet. Dit fokus vil være udvidelse af online salg i Norden via eksisterende og nye detailkæder. Du vil få stor indflydelse på Vitakraft’s online vækststrategi.

Ansvarlig for hele Norden

Dit ansvar bliver at overtage førertrøjen for Vitakraft’s online strategi i Norden, at udarbejde en plan på kort og lang sigt, og at gennemføre planen i samarbejde med den nordiske salgsorganisation.

Dine opgaver vil inkludere ansvar for både eksisterende og nye kunder. Du vil overtage det kommercielle ansvar for eksisterende online kunder, og fastholde/udvikle disse, samtidigt med at du identificerer nye kundemuligheder, opbygger nye relationer og forhandler nye aftaler.

Da stillingen er nyoprettet, så vil du selv være med til at forme den. Du vil referere til CEO, Christian Kjærgaard Thomsen.

Du er resultatorienteret og brænder for at arbejde med online salg

Som person har du et positivt mindset, og du arbejder målrettet og struktureret. Du motiveres af mersalg og vækst – og det falder dig naturligt at komme med idéer og udfordre status quo.

For at lykkes i rollen er det essentielt, at du har et godt kendskab til e-commerce og ved hvorledes retail opererer på de digitale platforme.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling og har erfaring med:

  • salg til kunder indenfor FMCG som opererer online
  • markedsopbygning
  • erfaring med forbruger-produkter
  • forhandling med aktører som: mathem.se, nemlig.com og lignende aktører – helst i flere af de nordiske lande

Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau, og det er en fordel om du har erfaring med at tale ”nordisk”. Der vil være ca. 40-60 rejsedage om året.

Samarbejdet er i højsædet

Hos Vitakraft er der et professionelt og uformelt miljø, hvor det gode samarbejde er vigtig del af hverdagen. Du bliver en del at et team på 17 personer fordelt i Norden, hvoraf 10 har base på kontoret i Viby J.

Hvad tilbyder Vitakraft?

Bliver du ansat som Vitakraft’s nye Nordic Online Key Account Manager, kan du se frem til stort ansvar, fleksibilitet, gode betingelser inklusive firmabil og kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig.

Vil du med på holdet?

Vil du høre mere om jobbet inden du beslutter dig for at søge stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Nicoline Lauridsen på mobil 53 58 20 18.

Er du klar? Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Vitakraft

Hos Vitakraft gør de hver dag deres ypperste for at dit kæledyr kan leve et sundt og lykkeligt liv. Hvad der begyndte som en lille grovvarehandel i landsbyen Heiligenrode nær Bremen, Tyskland, for 180 år siden, er en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Vitakraft har Worldwide 2.000 ansatte og er en af verdens største aktører i pet food industrien. 1,2 millioner produkter sælges dagligt og de har lokale salgsselskaber i 19 lande i verden. Der er i alt 5.000 forhandlere med i alt 50.000 udsalgssteder worldwide. Du kan læse mere om Vitakraft på www.vitakraft.dk.


Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Viby J