Rekrutteringsfirma

Salgskoordinator - Norske og/eller finske marked - Vitakraft

Viby J

  • Taler og skriver du korrekt norsk eller finsk?
  • Har du lyst til at arbejde i en virksomhed med stor fleksibilitet?
  • Har du lyst til at arbejde med kollegaer og kunder i hele Norden?

Du er struktureret og har et godt overblik

Vitakraft er en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Vitakraft har 2.000 ansatte worldwide, og er en af verdens største aktører i pet food-industrien.

Det går godt for Vitakraft, men de står pt. og mangler en dygtig salgskoordinator til deres nordiske hovedkontor i Viby J.

Din hverdag kommer til at bestå af mange forskelligartede opgaver, men du vil primært være ansvarlig for salgssupport og ordrehåndtering, herunder:

  • Ordrehåndtering og fakturering i ERP-system for norske og finske kunder. Du vil også hjælpe dine kollegaer med svenske og danske kunder
  • Kontakt til kunder omkring leverancer og andre spørgsmål/henvendelser
  • Kontakt til lager omkring ordrer - både Finland og Norge, samt løbende dialog med indkøbsfunktion
  • Salgsrapportering for de salgsansvarlige i Norge og/eller Finland
  • Opdatere produkt stamdata og produktdata (billeder osv.) i databaser
  • Generel kundeservice og ad hoc opgaver (de hjælper hinanden på kryds og tværs ved behov)

Det er en stilling med mulighed for fuldtid, men ønsker du deltid (30 timer), er dette også en mulighed. Du vil referere til nordisk direktør Christian Kjærgaard Thomsen.

Du taler og skriver enten norsk eller finsk

... og kan du begge dele, er dette et plus. Dit hovedfokus bliver Norge og/eller Finland. Du får kollegaer, som har samme funktion ift. det svenske og danske marked. Vitakrafts kunder taler også engelsk.

Som person har du et positivt mind-set, er proaktiv i din opgaveløsning og du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dine opgaver. Med din strukturerede approach formår du at følge op og komme i mål med opgaverne.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling og har erfaring med:

  • ERP systemer (Vitakraft benytter Navision)
  • Excel på godt niveau
  • Forstår og kan gøre dig forståelig på skandinavisk og engelsk - og som nævnt norsk og/eller finsk på et professionelt niveau

Samarbejdet i højsædet

Du bliver en del af et professionelt, men uformelt miljø, hvor det gode samarbejde er en stor og vigtig del af hverdagen. Du bliver en del at et team på 17 personer fordelt i Norden, hvoraf 10 har base på kontoret i Viby J.

Hvad tilbyder Vitakraft?

Bliver du en del af Vitakraft, kan du se frem til et sundt arbejdsmiljø, fleksibilitet, god pensionsordning og mulighed for hjemmearbejdsdage. Hvis du drømmer om at arbejde med mere salg, vil der være flere salgsmuligheder i jobbet.

Vil du med på holdet?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte headhunter Arne Kleven på mobil 20 88 77 63. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Vitakraft

Hos Vitakraft gør de hver dag deres ypperste for at dit kæledyr kan leve et sundt og lykkeligt liv. Hvad der begyndte som en lille grovvarehandel i landsbyen Heiligenrode nær Bremen, Tyskland, for 180 år siden, er en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Vitakraft har Worldwide 2.000 ansatte og er en af verdens største aktører i pet food industrien. 1,2 millioner produkter sælges dagligt og de har lokale salgsselskaber i 19 lande i verden. Der er i alt 5.000 forhandlere med i alt 50.000 udsalgssteder worldwide. Du kan læse mere om Vitakraft på finsk her eller på norsk her.
Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Viby J