Rekrutteringsfirma

Intern teknisk sælger. HawkeyePedershaab.

Praktik - Brønderslev

Din baggrund for at komme i betragtning til stillingen er ikke det afgørende, så om du er handelsuddannet eller har en teknisk baggrund er ikke vigtig. Der lægges primært vægt på en åben personlighed, engagement, struktur, god holdånd og flair for teknik og generel interesse for teknisk salg.

Arbejdsområder:

Fra kontoret i Brønderslev vil du få en varieret hverdag, når du skal samarbejde med både internationale kunder og kollegaer. Udover den interne ordrehåndtering kommer du til at arbejde med andre salgsrelaterede opgaver, som eksempelvis tilbudsgivning og opfølgning, teknisk ordreafklaring, vedligeholdelse af prislister og efterkalkulationer.

Et par gange om året deltager du i messeplanlægningen sammen med virksomhedens Area Sales Managers som du også yder daglig backup.

Dine kvalifikationer:

  • Interesse i at være en del af en international salgsafdeling i en intern stilling
  • En fordel med erhvervserfaring fra salg af industrielle produkter, gerne fra maskin- eller betonbranchen
  • God teknisk forståelse og kan læse og forstå tegninger
  • Vant til at arbejde med Microsoft Office – især Excel og Word
  • Flair for tal
  • Skarpe dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale – engelsk er koncernsprog. Andre sprog vil være et plus
  • Gode samarbejdsevner i et tværfagligt miljø
  • God til at bevare overblikket i en travl hverdag

Du tilbydes:

Et udfordrende og ansvarsfuldt job i en international virksomhed, hvor teamarbejde og en fri omgangstone bliver en vigtig del af en travl hverdag, hvor godt humør og et smil på læben giver en positiv respons.

Der bliver naturligvis taget hånd om en grundig oplæring, hvor de andre i teamet vil være med til at sikre din forståelse af både produkter og de markedsmæssige forhold.

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling fordi virksomheden er international og hvor der på sigt vil være mange muligheder.

Rejseaktivitet en mulighed og kan tilpasses dine ønsker.

Løn og pensionsordning, der modsvarer dine kvalifikationer.

Sådan søger du:

HR navigator medvirker ved rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål eller lignende til afklaring, er du meget velkommen til at kontakte HR partner Poul Lauridsen på mobil: 2841 2345 eller e-mail [email protected]

Tryk på knappen ”Søg her” på jobannoncen og du er i kontakt med os.

Vi vil glæde os til at modtage din ansøgning og CV
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brønderslev