Dette er en betalingsannonce
Rekrutteringsfirma

Kommunikationspraktikant til nordisk brand

TEMP-TEAM A/S, Praktik - Storkøbenhavn

Skriver du, så ordet fanger? Og er dit første karrieremål at blive en dygtig tekstforfatter eller contentproducent? Så har vi en praktikstilling i TEMP-TEAM, der vil udvikle dine skills, og kommunikationsopgaver, der kan kickstarte din karriere. Vi søger en kommunikationspraktikant til vores marketingteam, der vil være med til at løfte vores marketing til en ny liga.

Vi, TEMP-TEAM, er et nordisk rekrutterings- og vikarbureau. Som praktikant skal du være med til at skabe ét stærkt nordisk brand og sætte en ny standard for marketing, så vi gør en forskel for endnu flere virksomheder, vikarer og kandidater.

Dit tekstforfattergen bygger bro mellem studiet og erhvervslivet
Du er i gang med en kandidatuddannelse og har rygsækken fuld af kommunikationsmodeller, der skal bruges i praksis. Du kan skrive klart, korrekt og kreativt. Og du mestrer alt fra ’krogen’ til ’svirpet med halen’. Du er samtidig typen, der har styr på nutids-r og kan se, når et komma er landet forkert. Fortæl os gerne i din ansøgning, hvordan dine ord kan gøre en forskel for vores forretning. Vi vil elske at se en smagsprøve på dit gode sprog.

Dine arbejdsopgaver skaber værdi fra Tønder til Tromsø
Du vil være med til at udvikle kommunikations- og contentplaner sammen med nordiske marketingkollegaer og få både skriftlige og grafiske kommunikationsopgaver. Dine primære opgaver vil være at producere SoMe-opslag, artikler, nyhedsbreve og hjemmesidetekster. Din fornemste opgave er at skrive målrettet og levende med kommercielle briller på, så kandidater signer sig op eller søger vores jobs, og HR-professionelle og ansættende ledere bliver til følgere, nyhedsbrevsmodtagere og kunder. Med dine arbejdsopgaver bliver du bl.a. dygtig til at:
 • Finde det gode content i krydsfeltet mellem forretningsmål, pain points, billeder og tekst
 • Skrive modtagerorienteret indhold for enhver virksomhed
 • Forvalte et brand med et strategisk mindset
 • Producere SoMe-indlæg med scrollstopping-effekt
 • Skabe relationer, varme leads, engagerede følgere og relevant hjemmesidetrafik


En stor portion gå-på-mod og gode idéer
Det gode samarbejde = arbejdsglæde for dig. Du er typen, der deler dine forslag, har en mening og tør øse ud af dine idéer. Dit gode humør bidrager til, at vi kommer til at ”skratta” endnu mere. I marketingteamet er vi flittige til at hjælpe hinanden og ”dele skriveborde” over Teams – fra København til Oslo. I, TEMP-TEAM Danmark, har vi et stort kontor ved Vesterport station – og et skrivebord, der venter på dig. Vi glæder os til at sparre med dig.

Vil du kickstarte din karriere hos os?
Vi glæder os til at få dig, en dygtig skriftlig formidler, på holdet, så send os hurtigst muligt din ansøgning og dit CV. Praktikken vil være i efterårssemestret og en del af dit uddannelsesforløb – du vil blive aflønnet med et supplement til din SU.

Hvis du har spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe til Kristian Kantsø, recruiter i TEMP-TEAM, i uge 27, 28 og 29 på 30 46 06 54. Du kan kontakte Sille Søndergaard, Chief Marketing and Communications Officer i Juhler Group, på 50 60 59 90 i uge 28 og fra uge 32.

Vi glæder os til at høre fra dig.Skriver du, så ordet fanger? Og er dit første karrieremål at blive en dygtig tekstforfatter eller contentproducent? Så har vi en praktikstilling i TEMP-TEAM, der vil udvikle dine skills, og kommunikationsopgaver, der kan kickstarte din karriere. Vi søger en kommunikationspraktikant til vores marketingteam, der vil være med til at løfte vores marketing til en ny liga.Dit tekstforfattergen bygger bro mellem studiet og erhvervslivetDine arbejdsopgaver skaber værdi fra Tønder til Tromsø
 • Finde det gode content i krydsfeltet mellem forretningsmål, pain points, billeder og tekst
 • Skrive modtagerorienteret indhold for enhver virksomhed
 • Forvalte et brand med et strategisk mindset
 • Producere SoMe-indlæg med scrollstopping-effekt
 • Skabe relationer, varme leads, engagerede følgere og relevant hjemmesidetrafik
 • Finde det gode content i krydsfeltet mellem forretningsmål, pain points, billeder og tekstSkrive modtagerorienteret indhold for enhver virksomhedForvalte et brand med et strategisk mindsetProducere SoMe-indlæg med scrollstopping-effektSkabe relationer, varme leads, engagerede følgere og relevant hjemmesidetrafikEn stor portion gå-på-mod og gode idéerVil du kickstarte din karriere hos os?

  Vi tror på, at relationer skaber de allerbedste resultater. At finde det bedste match er derfor omdrejningspunkt i alle vores rekrutteringsprocesser.

  VORES MÅLSÆTNING er klar:

  Vi finder den optimale løsning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

  Et knivskarpt blik for den enkeltes personlighed og kompetencer er din sikkerhed for, at vi rammer plet, når vi matcher kandidater og vikarer med virksomheder.

  Forvent up to date løsninger, der er gennemarbejdet og skræddersyet efter individuel målestok - uanset om du henvender dig som virksomhed eller jobsøgende.

  Vi sætter en ære i at finde det bedste match - derfor er vi så gode til det, vi gør.