Dette er en betalingsannonce
Rekrutteringsfirma

Skrivestærk studentermedhjælper til nordisk marketingteam

TEMP-TEAM A/S, Studiejob - Storkøbenhavn

Skriver du, så ordet fanger? Og er dit første karrieremål at blive en dygtig tekstforfatter eller contentproducent? Så har vi de rette kommunikationsopgaver til dig i TEMP-TEAM. Vi har brug for en studentermedhjælper med et sprudlende tekstforfattergen, godt humør og grafisk flair.

Vi, TEMP-TEAM, er et nordisk rekrutterings- og vikarbureau. Som studentermedhjælper skal du sammen med nordiske marketingkollegaer skabe ét brand og sætte en ny standard for marketing, så vi gør en forskel for endnu flere virksomheder, vikarer og kandidater.

Du finder på de gode overskrifter
Vi forestiller os, at du er i gang med en kandidatuddannelse og har rygsækken fuld af kommunikationsmodeller, der skal bruges i praksis. Du kan skrive klart, korrekt og kreativt. Og du mestrer alt fra ’krogen’ til ’svirpet med halen’. Du er samtidig typen, der har styr på nutids-r og kan se, når et komma er landet forkert. Fortæl os gerne i din ansøgning, hvordan dine ord kan gøre en forskel for vores forretning. Vi vil elske at se en smagsprøve på dit gode sprog.

Du får kommunikationsopgaver fra alle hylder
Du skal bl.a. producere:
 • SoMe-opslag med scrollstopping-effekt
 • Artikler, der sætter skub i vores content marketing-indsats
 • Nyhedsbreve med rekrutterings- og karrierestof, der skaber gode relationer
 • Mindre grafiske kommunikationsopgaver (Så det er et plus, hvis du har grafisk flair.)

En stor portion gå-på-mod og gode idéer
Det gode samarbejde = arbejdsglæde for dig. Du er typen, der deler dine forslag, har en mening og tør øse ud af dine idéer. Dit gode humør bidrager til, at vi kommer til at ”skratta” endnu mere. Vi glæder os til at sparre med dig.

Du "flyver" mellem København, Oslo, Gøteborg og Helsinki og får et nordisk netværk
I marketingteamet er vi flittige til at ”dele skriveborde” over Teams – fra København til Oslo. Vi, TEMP-TEAM Danmark, har et stort kontor ved Vesterport station – og et skrivebord, der venter på dig.

Vi tripper efter at sætte skub i skriveprocesserne
Vi glæder os til at få dig på holdet, så send os hurtigst muligt din ansøgning og dit CV. Stillingen er ca. 20 timer/uge med start i august eller hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe til Kristian Kantsø, recruiter i TEMP-TEAM, i uge 27, 28 og 29 på 30 46 06 54. Du kan kontakte Sille Søndergaard, Chief Marketing and Communications Officer i Juhler Group, på 50 60 59 90 i uge 28 og fra uge 32.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriver du, så ordet fanger? Og er dit første karrieremål at blive en dygtig tekstforfatter eller contentproducent? Så har vi de rette kommunikationsopgaver til dig i TEMP-TEAM. Vi har brug for en studentermedhjælper med et sprudlende tekstforfattergen, godt humør og grafisk flair.Du finder på de gode overskrifterDu får kommunikationsopgaver fra alle hylder
 • SoMe-opslag med scrollstopping-effekt
 • Artikler, der sætter skub i vores content marketing-indsats
 • Nyhedsbreve med rekrutterings- og karrierestof, der skaber gode relationer
 • Mindre grafiske kommunikationsopgaver (Så det er et plus, hvis du har grafisk flair.)
 • SoMe-opslag med scrollstopping-effektArtikler, der sætter skub i vores content marketing-indsatsNyhedsbreve med rekrutterings- og karrierestof, der skaber gode relationerMindre grafiske kommunikationsopgaver (Så det er et plus, hvis du har grafisk flair.)En stor portion gå-på-mod og gode idéerDu "flyver" mellem København, Oslo, Gøteborg og Helsinki og får et nordisk netværkVi tripper efter at sætte skub i skriveprocesserne

  Vi tror på, at relationer skaber de allerbedste resultater. At finde det bedste match er derfor omdrejningspunkt i alle vores rekrutteringsprocesser.

  VORES MÅLSÆTNING er klar:

  Vi finder den optimale løsning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

  Et knivskarpt blik for den enkeltes personlighed og kompetencer er din sikkerhed for, at vi rammer plet, når vi matcher kandidater og vikarer med virksomheder.

  Forvent up to date løsninger, der er gennemarbejdet og skræddersyet efter individuel målestok - uanset om du henvender dig som virksomhed eller jobsøgende.

  Vi sætter en ære i at finde det bedste match - derfor er vi så gode til det, vi gør.