Dette er en betalingsannonce

2 Cand.merc.jur. studerende søges til Inside Sales team

Mere end 30 dage gammel, men stadig aktiv på jobudbyderens hjemmeside

Karnov Group Denmark A/S, Studiejob - København

Karnov Group er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er vores digitale platform en essentiel sparringspartner for tusindvis af jurister, advokater og revisorer i hele landet.

Vi har brug for dig i Inside Sales-teamet, hvor vi arbejder ambitiøst med mødebookning og udgående telefonisk kontakt og salg til vores kunder. Du får mulighed for at udfordre dig selv fagligt, og du vil blive vist stor tillid.

Om dig


Du er en fleksibel, ambitiøs og selvstændig studerende, som arbejder struktureret, er resultatorienteret og som efter oplæring kan tage ansvar for at nå de mål, som vi i fællesskab sætter.

Du har nemt ved at tale med andre, lytte og skabe den nødvendige forståelse af, hvad det handler om – og har du erfaring med salg, er det selvfølgelig en stor fordel.

Derudover forventer vi, at du:


  • Taler og skriver perfekt dansk
  • Er udadvendt, imødekommende og serviceminded
  • Har vinderinstinkt og kommerciel tæft
  • Har en can-do attitude
  • Er kommunikativt stærk
  • Er proaktiv og samvittighedsfuld


Starttidspunkt og timeantal


Vi vil gerne have, at du starter 1. september. Ansættelsen er tidsbegrænset og udløber 31. december 2021, med evt. mulighed for forlængelse. Du vil arbejde ca. 15 timer om ugen.

Upload dit CV, din motiverede ansøgning og dine nyeste eksamenspapirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sales Excellence Director Heidi Fris på tlf. +45 22208885, [email protected]

Vi indkalder til samtaler løbende.

Kontaktoplysninger Få yderligere info og kontakt på Karnov Group Denmark A/S's hjemmeside: klik her......
Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere.