Dette er en betalingsannonce
Rekrutteringsfirma

Intern Sælger Pan Pac (Pan Pac Engineering A/S)

Mere end 30 dage gammel, men stadig aktiv på jobudbyderens hjemmeside

Lund HR, Pandrup

Vil du være en del af Danmarks førende virksomhed indenfor fremstilling af fuldautomatiske anlæg til fyldning og pakning af sække og bigbags? Du får en vigtig rolle i salgsafdelingen og kommer til at arbejde med nogle af de mest innovative produktionsvirksomheder i en række brancher overalt i verden.

STILLINGEN
Stillingen er nyoprettet, og du bliver en vigtig del af vores salgsafdeling og får et tæt samarbejde med dine kollegaer, der har den primære kundekontakt. På baggrund af henvendelser fra kunderne, som ønsker et tilbud på vores fuldautomatiske fylde-og pakke anlæg, skal der i et tegneprogram udarbejdes et layout som matcher kundens specifikationer. Du og den kundeansvarlige har løbende kontakt til kunden i design- og tilbudsprocessen, så vi sikrer, at vi tilbyder den optimale løsning.

Vi har et gennemarbejdet set-up med kalkulationsværktøj, som danner grundlag for udarbejdelse af tilbud, og i tæt samarbejde med dine kollegaer laves der et endeligt tilbud med tilhørende layout.
Jobbet åbner mulighed for at deltage på messer, samt få egen kundeportefølje.

DIN BAGGRUND
Vi designer og leverer avancerede produktionsanlæg, hvilket kræver en løbende dialog med kunden. Du vil derfor få en del kontakt til vores kunder i bl.a. Tyskland, hvorfor det er en nødvendighed, at du kommunikerer frit på tysk. Da vi sælger vores anlæg til hele verden, vil det være en fordel, at du også kan kommunikere på engelsk og skandinavisk.
Du er vant til at kommunikere med kunder og er teknisk interesseret, måske har du en salgsmæssig baggrund eller er teknisk uddannet. Vi ser gerne, at du har erfaring med at tegne i AutoCad, SketchUp eller andet tegneprogram, men ellers får du en oplæring hos os.
Som person er du holdspiller, der ser muligheder fremfor begrænsninger. Du er god i kommunikationen med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, og du forstår vigtigheden af struktur og hurtig tilbagemelding til kunderne. Vi arbejder indimellem med korte deadlines, men arbejder også altid med forventningsafstemning.
Du bor i fornuftig køreafstand fra fabrikken i Pandrup.

VI TILBYDER
Ansættelse i en meget innovativ virksomhed, præget af godt sammenhold, stor inddragelse i opgaver og frie rammer. Lønpakken inkluderer en god fast løn, pension og sundhedsordning samt en række sociale aktiviteter. Vi har flextid og tilpasser os hinanden.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Al henvendelse vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail.

Kontaktoplysninger Få yderligere info og kontakt på Lund HR's hjemmeside: klik her......
I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov.

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt.

Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning.

At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer.

I en årrække har jeg som Headhunter brugt erfaringen til at hjælpe virksomheder med at finde dedikerede og kvalificerede medarbejdere. Jeg lægger naturligvis vægt på de faglige kompetencer, men vægter i meget høj grad også de personlige egenskaber, hvorfor jeg i samtaler lægger meget fokus på mennesket bag ansøgningen.