E-commerce praktikant

Praktik - Brørup

Leder du efter praktikplads i efteråret 2021/forår 2022, og kunne du tænke dig at blive en del af en voksende E-commerce afdeling?

Praktikpladsen henvender sig til dig, der er i gang med en professionsbachelor i E-commerce og søger et ulønnet praktikophold på fuldtid.

NDI er Nordens største forhandler af dæk og fælge til erhvervsdrivende. Og du kommer med på en digital vækstrejse, hvor du kan være med til at sætte dit aftryk, udvikle dig fagligt og skubbe forretningen i den rigtige digitale retning. Vi forstiller os, at dine opgaver kan være:

  • Vedligeholdelse, drift, samt løbende optimering af vores B2B webshop
  • E-mail marketing, nyhedsbrev, automation af dette herunder
  • Assistere med diverse webopgaver, herunder SEO/Adwords/Facebook/content-relateret arbejde

Hver dag forkæler vores kokke dig og dine kollegaer med lækker frokost, og vi vil også forsøge at være dig behjælpelig med transporten til og fra Brørup.

Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden, er du mere end velkommen til at kontakte E-commerce Manager Michael Bang på [email protected] eller på telefon: 28 40 12 90.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Brørup