Rekrutteringsfirma

Sales & Project Manager

Nordsjælland

For ProInvent A/S i Hørsholm, der udvikler og sælger unikke produktionsmaskiner / robotløsninger til industrien, søges en dygtig og erfaren Salgs- & Projektleder. Du har Salgs- & Projektledererfaring indenfor robot- og maskinkonstruktion og har lyst til at bidrage til den fortsatte vækst.

Jobbet
Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologiske løsninger, hvor kun kreativiteten sætter grænser. Du vil få ansvar, og ProInvent A/S vil understøtte din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Der vil blive investeret i din udvikling, så du og teamet kan gøre en forskel for kunderne.

Du udøver planbaseret projektledelse, som er en af kernekompetencerne i ProInvent. Som Salgs- & Projektleder deltager du i alle faser af projektet, fra salg til udviklingen af de overordnede teknologiplaner og til realisering og idriftsættelse af udstyret.

Gennem systematiske arbejdsmetoder, struktureret planlægning, månedlige projektstatus og budgetopfølgning sikrer du en effektiv implementering af projekterne. Projektmodelen du følger, er baseret på en detaljeret specifikation og kategorisering af de nødvendige krav. På den måde styrer du udfordrende projekter i mål, både hvad angår maskinfunktion, tidsplan og budget.

Du deltager i kundemøder, brainstorms, konceptgenererings-sessioner, kundeforhandlinger, design og konstruktion, fremstilling, montage og overleveringsforretning med kunden.Desuden deltager du i månedlige styrgruppemøder, hvor projekterne drøftes åben og konstruktivt med ledelsen. Projekternes tidshorisont er typisk ½ til 1 år.

Din ballast
Du har minimum 5 års erfaring som maskiningeniør eller lignende og gerne erfaring fra lignende job. Du er dygtig til at kommunikere og brænder for teknisk udvikling. Du er systematisk og struktureret og gennemskuer teoretiske sammenhænge i maskiner samtidig med, at du kan få tingene til at virke i praksis.

Du tager ansvar, og føler det naturligt at følge tæt op på de enkelte projektmedarbejdere og motiverer og kommunikerer godt og ofte med dem. Du har den dygtighed og omstillingsevne, der kræves for at deltage i løsning af vidt forskellige udviklingsopgaver for kunder, der ofte er internationalt ledende på deres felt.

Du motiveres af at skabe resultater og øjner muligheder for at udvikle salget, samt ikke bange for at gå nye veje. Du har karakter styrkerne som gejst, vedholdenhed, social intelligens og nyder at skabe kontakt, opsøge nye kunderelationer og er altid klar til at lukke en ordre når chancen byder sig.

Som person er du god til at samarbejde, er innovativ og energisk. Du har vilje og evner til at holde mange bolde i luften. Du er resultatorienteret, og lægger vægt på at overholde tidsplaner og budgetter. Du er behagelig at omgås og besidder en god portion humor. Du har tidligere selv arbejdet med udfordrende maskinkonstruktion og kan nu lede projektarbejdet i konstruktionsprocessen.

I kraft af dit tidligere arbejde har du også et overordnet kendskab til maskinstyringer, industrirobotter og visionsystemer. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med GAMP5 og de krav, der stilles af bl.a. FDA i forbindelse med validering af produktionsudstyr.

Du tilbydes

Som Salgs- & Projektleder får du ansvar for dine egne projekter og deltager aktivt i de totale projektforløb. I de skabende processer har du stor kontakt til kunder, kolleger og leverandører.

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, der prioriterer medarbejdertrivsel højt. Du bliver ligeledes en del af et team af handlekraftige kollegaer, som fælles stræber efter at levere banebrydende produktionssystemer, specialmaskiner og robotceller til vores danske og internationale kunder.

Hos ProInvent A/S er der kort vej fra tanke til handling, hvor kreativitet og struktur går hånd i hånd. Du vil således møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af arbejdsglæde og faglige udfordringer. Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet vidensdeling”.

Benefits

Jobbet er lærerigt, afvekslende hvor der stilles store krav til dig, men hvor work/life balance også prioriteres. Ud over en attraktiv konkurrencedygtig løn tilbydes du en bonusordning.

Lyder det som noget for dig?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Partner & Headhunter Ole H. Jensen på +45 20 123 795.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag på viste link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Nordsjælland